Alex Pedersen åbner ”Petit Départ”

Alex Pedersen åbner ”Petit Départ”

21. maj 2022 Slået fra Af Flemming Kajberg Leth Jensen

Når Tour de Himmelfart på torsdag skydes i gang på Ballevej i Odder, er det cykelmanden Alex Pedersen der sætter rytterne i gang.

Alex Pedersen har en lang karriere i cykelverdenen bag sig. Både som aktiv cykelrytter, hvor det bl.a. blev til et verdensmesterskab, og bagefter som sportsdirektør for det første danske professionelle cykelhold Team Home Jack & Jones. De seneste år har han været en af hovedkræfterne bag Giro d’ Italia-starten i Herning i 2012, og senest Tour de France-starten i København her til sommer.

>>Vi er både glade, stolte, og beæret over, at Alex Pedersen har lyst til at gæste vores cykelløb i Odder. Jeg tror vi er mange der glæder os til Tour de France-starten i København. Derfor er det nærliggende, at manden der har fået Grand Départ til København, skal være manden der starter ”Petit Départ” i Odder.<< siger Flemming Kajberg Jensen fra Odder Cykel Klub, der er en af arrangørerne bag etapeløbet.

Det er 18. gang at Odder Cykel Klub kan byde ryttere fra store dele af Cykel-Europa velkommen til den østjyske by Odder. Der kommer i år ca. 500 startende ryttere, fra 10 nationer.